Volledig op maat gemaakte algemene voorwaarden, voor een vast bedrag!

algemene voorwaarden opstellen

Voordelen algemene voorwaarden

algemene voorwaarden opstellen maatwerk

Op maat gemaakt

Afgestemd op uw bedrijf & branche en waterdichte algemene voorwaarden

opstellen algemene voorwaarden

Duidelijk

Heldere en overzichtelijke algemene voorwaarden

algemene voorwaarden opstellen vaste prijs

Vaste prijs

Geen bijkomende kosten of andere verassingen achteraf

Gratis handleiding

Handleiding over het gebruiken van uw voorwaarden

algemene voorwaarden opstellen levering

Snelle levering

Uw algemene voorwaarden binnen 14 dagen geleverd

opstellen algemene voorwaarden

Word & PDF

Definitieve versie in Word en PDF formaat zodat u voldoet aan uw informatieplicht


Ik ontdekte zelf de moeilijkheid van het opstellen van algemene voorwaarden ...


Toen ik in 2011 begon met mijn vaste baan in te ruilen voor het ondernemerschap, ben ik gaan onderzoeken hoe ik mijn risico’s, naast verzekeringen, zoveel mogelijk kan beperk of uitsluiten. Ik kwam toen telkens op algemene voorwaarden.

Op internet vond ik talloze voorbeelden, maar ik ontdekte dat ze niet al mijn risico’s beperkt en ze allemaal niet zo waren zoals ik dat wilde. Nadat ik uren had gezocht op het internet, had ik nog steeds geen goede algemene voorwaarden gevonden. Mogelijk in de voorwaarden van staat stond een aantal zaken niet opgenomen van er werd gecreëerd naar een wet die al jarenlang niet meer van toepassing is. Erg onprofessioneel , toch?

Ik ging aan de slag met het opstellen van mijn eigen algemene voorwaarden. Als jurist kwam ik erachter dat het opstellen van mijn voorwaarden  geen geproduceerd opgave was . Hoe moet dat wel niet voor een prei zijn?

Ik moest rekening houden met allerlei wetten en regels, mijn werkwijze, verkoopkanalen en diensten. Inmiddels heb ik voor zoveel soorten bedrijven en webwinkels voorwaarden opgesteld, dat ik een geheel eigen systeem heb, waarin ik direct de risico’s van het bedrijf van webwinkel direct in kaart heb en weet wat er zeker in de algemene voorwaarden moet staan.

Voordelen van algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden opstellen € 379,- (ex btw)

Waarom niet zelf algemene voorwaarden 'knutselen'?

Zij gingen u voor:

Foo – Foo, Wendy Breidenbach

Opstellen Algemene Voorwaarden voor webwinkel Foo-Foo.nl en EU Proef Scan: hele goede informatie voorziening en veel overeengekomen overleg

MaVe Solutions, Martin Vermeulen

I hired Syreetha to write up my General Terms and Conditions. She delivered fast and accurate work in a professional and friendly way. The General Terms and Conditions where adjusted to suit my specific branch I have my company in. It was and is pleasant to do business with Syreetha

 

 

Nieuwsbrief it, Mario Derksen

Syreetha heeft mij telefonisch uitvoerig te woord gestaan om uit te diepen wat mijn werkzaamheden als nieuwsbriefspecialist nu precies inhouden. Dit is vertaald naar duidelijke algemene voorwaarden. Tevens heeft Syreetha door de hierboven uitgevoerde opdracht meteen een overeenkomst aangaande mijn nieuwsbrief service opgesteld. Dat doe je alleen als je tevreden bent

Werkwijze opstellen algemene voorwarden

In de loop der jaren hebben wij voor het opstellen van algemene voorwaarden een geheel eigen werkwijze ontwikkelt.

Als we aan de slag gaan ontvangt u van ons een vragenlijst. De antwoorden op deze vragen hebben wij nodig voor het volledig op maat maken van uw algemene voorwaarden.

Nadat we de ingevulde vragenlijst ontvangen hebben sturen wij u doorgaans binnen 14 werkdagen de door ons opgestelde voorwaarden in concept toe.

Op het concept kunt u uw opmerkingen en aanvullingen geven. Deze zullen wij dan verwerken in het concept.

Als u akkoord bent dan ontvangt u de definitieve versie in zowel Word als PDF formaat. Bij de definitieve versie zit ook de handleiding over het juiste gebruik van algemene voorwaarden. Onze communicatie verloopt via e-mail of telefonisch.

Gratis handleiding over het juiste gebruik van uw algemene voorwaarden

Wij hebben een handleiding over het juiste gebruik van algemene voorwaarden ontwikkeld. Met deze handleiding kunnen discussies voorkomen worden over de geldigheid van algemene voorwaarden.

De handleiding geeft informatie over:

  • Deponeren van algemene voorwaarden

  • Uitleg over de informatieplicht

  • Uitzonderingen op de informatieplicht

  • Hoe en wanneer algemene voorwaarden overhandigen?

  • Uitleg over ‘battle of forms’

handleiding algemene voorwaarden
Schuiven naar boven