Gielen Juridisch Advies is een modern & innovatief  juridisch adviesbureau dat ondernemers op een betaalbare manier ontzorgd met hun juridische zaken.
Wij zijn niet het zoveelste (traditionele) juridisch adviesbureau. Wij begrijpen u, denken met u mee en spreken in heldere Jip & Janneke taal. 

Inmiddels zijn wij voor vele ondernemers hun juridische achterban die ze raadplegen bij juridische vragen en problemen. 

Wij zijn gevestigd in het Zuiden van het land: Heerlen. Maar omdat het contact met onze klanten telefonisch, Skype, Whatsapp en/of per e-mail verloopt, zijn onze juridische diensten toegankelijk voor heel ondernemend Nederland! 

Wij zijn gespecialiseerd in: algemene voorwaardencontracten, webwinkels, incasso, vertalingen, consumentenrecht en meer….

Waarom kiezen voor Gielen Juridisch Advies?

Wij willen niet het zoveelste juridisch advieskantoor zijn, want daar zijn er al genoeg van! Nee, wij willen ons onderscheiden van andere advocaten & juristen!

  • Toegankelijk voor alle ondernemers, die behoefte hebben aan een flexibele, betaalbare en veelzijdige juridische partner

  • Betaalbaar, wij hanteren geen hoge (uurtarieven) zodat onze juridische dienstverlening voor heel ondernemend Nederland toegankelijk en betaalbaar is

  • Fixed price, in 90% van de opdrachten werken wij met een fixed price. Wij kennen geen ‘uurtje factuurtje’. Bij ons betaalt u een vast bedrag per advies, oplossing of dienst. Dus geen verassingen achteraf!

  • Maatwerk, juridische zaken, vragen, contracten, algemene voorwaarden kunnen niet beantwoord of gemaakt worden door een geautomatiseerd systeem of app.

  • Jip & Janneke taal, wij spreken zoveel mogelijk in heldere en duidelijke taal zodat u weet waar wij het overhebben. 

  • Flexibele en veelzijdige juridische partner waar u mee kunt sparren, ook over andere ondernemerszaken. Wij zijn immers ook ondernemer

  • Transparant, wij geven u duidelijkheid over de prijzen, onze werkwijze en uw juridische positie.Bij ons weet u waar u aan toe bent.

Cliënten over ons:

Wij hebben Gielen Juridisch Advies opdracht gegeven om de Algemene Voorwaarden van Tekstbureau Trigger Tekst eens onder de loep te nemen. Ruim binnen gestelde deadline zijn onze Algemene Voorwaarden herzien, aangevuld en door Syreetha voorzien van een praktische handleiding. Als ondernemer moet je niet alles zelf willen en kunnen doen. Het is fijn om dan op een betrouwbare partner als Gielen Juridisch Advies te kunnen rekenen.
Gabriëlle de Sain
Trigger tekst
Zeer vakkundig en adequaat bijgestaan door Syreetha Gielen bij het opstellen van de Algemene Voorwaarden voor HuMentor (coaching, organisatie- en persoonlijke ontwikkeling). Zeer gedegen en zorgvuldig uitgewerkt. Het aanbevelen waard!
Lilianne Hommers
Humentor
Schuiven naar boven