Volledig op maat gemaakte algemene voorwaarden voor een vast bedrag

De Algemene Voorwaarden van uw bedrijf zijn belangrijk omdat ze een aantal risico’s uitsluiten of beperken. Met Algemene Voorwaarden (‘kleine lettertjes’) beperkt u uw ondernemersrisico’s, voorkomt u torenhoge schadeclaims en tijdrovende juridische procedures.

 

Voordelen algemene voorwaarden opstellen

Op maat gemaakt

Afgestemd op uw bedrijf & branche en waterdichte algemene voorwaarden

Vaste prijs

Geen bijkomende kosten of andere verassingen achteraf

Snelle levering

Binnen 14 dagen een concept versie in uw mailbox

Duidelijk

Heldere en overzichtelijke algemene voorwaarden

Gratis handleiding

Handleiding over hoe u uw algemene voorwaarden moet gebruiken en voldoet aan uw informatieplicht

Word & pdf

Definitieve versie in Word en PDF formaat zodat u voldoet aan uw informatieplicht

Ik ontdekte zelf hoe moeilijk het is om algemene voorwaarden voorwaarden op te stellen...

Toen ik in 2011 besloot om mijn vaste baan in te ruilen voor het ondernemerschap, ben ik gaan onderzoeken hoe ik mijn risico’s (naast verzekeringen) zoveel mogelijk kan beperken of uitsluiten. Ik kwam telkens uit op: algemene voorwaarden. 

Op internet vond ik talloze voorbeelden. Maar ik ontdekte dat ze niet mijn risico’s beperken en ze allemaal niet zo waren zoals ik dat wilde of paste bij mijn bedrijfsactiviteiten. Na uren zoeken op internet had ik nog steeds geen goede algemene voorwaarden gevonden. Zelfs in de voorwaarden van concurrenten stonden een aantal zaken niet opgenomen, of er werd verwezen naar een wet die al jaren niet meer geldt. Erg onprofessioneel, toch? 

Ik ging aan de slag met het opstellen van mijn algemene voorwaarden. Als jurist kwam ik erachter dat dit niet een hele gemakkelijke opgave was. Hoe moet dat wel niet zijn voor een leek?

Ik moest rekening houden met allerlei wetten en regels, mijn werkwijze, verkoopkanalen en diensten. Inmiddels heb ik voor zoveel soorten bedrijven en webwinkels voorwaarden opgesteld, dat ik een geheel eigen systeem heb, waarin ik direct de risico’s van het bedrijf of webwinkel direct in kaart heb en weet wat er zeker in de algemene voorwaarden moet staan.=

Zij gingen u voor:

Algemene voorwaarden opstellen?

Schuiven naar boven