Page content

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op een aantal veel gestelde vragen

Gielen Juridisch Advies Algemeen

U kunt ons bellen op 06 28608089, een e-mail sturen: info@gielenjuridischadvies.nl of via social media bereiken. U kunt ook een bericht achterlaten op de contactpagina van onze website

In tegenstelling tot advocaten kennen wij geen kantoorkosten. Al onze tarieven zijn all in prijzen.

Uiteraard want onze juridische diensten zijn bereikbaar voor heel ondernemend Nederland. Communicatie verloopt voornamelijk telefonisch en per e-mail dus ook als u gevestigd bent in Groningen helpen wij u graag.

Tijdens het gratis juridisch adviesgesprek kunt u als ondernemer gratis (en uiteraard vrijblijvend) uw juridische vraag stellen.

Voordeelpakketten

U kunt een voordeelpakket in maximaal 2 termijnen betalen.

Opstellen, controleren & aanpassen Algemene Voorwaarden

De werkwijze van het opstellen van de Algemene Voorwaarden gaat als volgt. U ontvangt van ons een vragenlijst. De eerste stap is het invullen van de vragenlijst zodat wij alle benodigde gegevens hebben voor het opstellen van uw Algemene Voorwaarden. Nadat wij de ingevulde vragenlijst hebben ontvangen, ontvangt u de Algemene Voorwaarden binnen 14 werkdagen per e-mail. Dit is de conceptversie. U kunt na het ontvangen van uw conceptversie uw Algemene Voorwaarden nog 2 keer laten aanpassen. Uw opmerkingen en aanvullingen worden verwerkt. Hierna ontvangt u de definitieve versie van uw Algemene Voorwaarden in zowel Word als in PDF bestand. Ook ontvangt u bij uw definitieve Algemene Voorwaarden een gratis handleiding over het juiste gebruik van uw Algemene Voorwaarden. Onze communicatie verloopt telefonisch en/of per e-mail.

Aan de hand van de vragenlijst weten wij zeker dat wij alle belangrijke informatie hebben over uw bedrijf en uw diensten/producten. De vragenlijst hebben wij ontwikkelt aan de hand van onze jarenlange ervaring. U moet de vragenlijst invullen zodat wij over alle belangrijke informatie beschikken en uw voorwaarden dus zo volledig mogelijk kunnen opstellen.

Ja, wij controleren ook (zelf opgestelde) Algemene Voorwaarden. Bij een controle van uw Algemene Voorwaarden kijken wij of de voorwaarden juist en volledig zijn. Onze bevindingen en eventuele adviespunten kunt u nalezen in helder geschreven rapport.

Alle Algemene Voorwaarden die wij opstellen zijn op maat gemaakt, dus u krijgt geen standaard Algemene Voorwaarden. Wij zijn namelijk van mening dat standaard Algemene Voorwaarden (die u overigens ook gewoon op internet kunt vinden) u niet voldoende beschermen.

De handleiding is gratis wanneer wij uw Algemene Voorwaarden opstellen of als u de voorwaarden door ons laat aanpassen.

Het controleren van uw Algemene Voorwaarden is gratis wanneer u na onze controle besluit om ze te laten aanpassen. Op uw factuur voor het aanpassen van uw voorwaarden vindt u dus geen kosten voor onze controle.

Doorgaans geldt er een levertermijn van 14 werkdagen. Zodra wij de ingevulde vragenlijst van u ontvangen hebben gaan we aan de slag met het opstellen van uw voorwaarden en ontvangt u binnen 14 werkdagen de voorwaarden als conceptversie.

Update service

Nee, u bepaalt zelf of en wanneer u gebruik maakt van de update service. Dus geen kleine lettertjes of wurg contracten.