Hét juridisch advieskantoor

voor de ondernemer anno nu! 

Gielen Juridisch Advies is een modern & innovatief  juridisch adviesbureau dat ondernemers op een betaalbare manier ontzorgd met hun juridische zaken. Wij zijn niet het zoveelste (traditionele) juridisch adviesbureau. Wij begrijpen u, denken met u mee en spreken in heldere Jip & Janneke taal


Inmiddels zijn wij voor vele ondernemers hun juridische achterban die ze raadplegen bij juridische vragen en problemen. Vanwege deze ontwikkeling hebben wij daarom begin 2016 ons juridisch abonnement geherintroduceerd. 


Wij zijn gevesitgd in het Zuiden van het land: Heerlen. Maar omdat het contact met onze klanten telefonisch, Skype, Whatsapp en/of per e-mail verloopt, zijn onze juridische diensten toegankelijk voor heel ondernemend Nederland! 


Wij zijn gespecialiseerd in: algemene voorwaarden, contracten, webwinkels, incasso, vertalingen, consumentenrecht en meer....

Waarom kiezen voor Gielen Juridisch Advies?

Wij willen niet het zoveelste juridisch advieskantoor zijn, want daar zijn er al genoeg van! Nee, wij willen ons onderscheiden van andere advocaten & juristen!


 • Toegankelijk voor alle ondernemers, die behoefte hebben aan een flexibele, betaalbare en veelzijdige juridische partner
 • Betaalbaar. Wij hanteren geen hoge (uurtarieven) zodat onze juridische dienstverlening voor heel ondernemend Nederland toegankelijk en betaalbaar is
 • Fixed price, in 90% van de opdrachten werken wij met een fixed price. Wij kennen geen 'uurtje factuurtje'. Bij ons betaalt u een vast berag per advies, oplossing of dienst. Dus geen verassingen achteraf!
 • Maatwerk, juridische zaken, vragen, contracten, algemene voorwaarden kunnen niet beantwoord of gemaakt worden door een geautomatiseerd systeem of app.
 • Jip & Janneke taal, wij spreken zoveel mogelijk in heldere en duidelijke taal zodat u weet waar wij het overhebben. 
 • Flexibele en veelzijdige juridische partner waar u mee kunt sparren, ook over andere ondernemerszaken. Wij zijn immers ook ondernemer
 • Transparant, wij geven u duidelijkheid over de prijzen, onze werkwijze en uw juridische positie.Bij ons weet u waar u aan toe bent.

ONS TEAM

mr. Syreetha Gielen

Eigenaar / Jurist 

Jouw foto hier?

Zelfstandige jurist

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN 

Evelyn Prins (Evelyn Fotografie)

Syreetha heeft de Algemene Voorwaarden van mijn bedrijf Evelyn Fotografie opgesteld. Zij heeft mijn website bekeken en vanuit dat oogpunt algemene voorwaarden opgesteld die perfect aansluiten bij mijn bedrijf. Het heeft me aangenaam verrast hoe snel Syreetha inzicht heeft in hoe mijn bedrijf werkt en waar het voor staat. Haar benadering is prettig en persoonlijk, daarom gaat de samenwerking met Syreetha heel gemakkelijk. Gielen Juridisch Advies is echt een aanrader!


 • Gabriëlla de Sain (Trigger Tekst)

  Wij hebben Gielen Juridisch Advies opdracht gegeven om de Algemene Voorwaarden van Tekstbureau Trigger Tekst eens onder de loep te nemen. Ruim binnen gestelde deadline zijn onze Algemene Voorwaarden herzien, aangevuld en door Syreetha voorzien van een praktische handleiding. Als ondernemer moet je niet alles zelf willen en kunnen doen. Het is fijn om dan op een betrouwbare partner als Gielen Juridisch Advies te kunnen rekenen.


 • Liliane Hommers (HuMentor)

  Zeer vakkundig en adequaat bijgestaan door Syreetha Gielen bij het opstellen van de Algemene Voorwaarden voor HuMentor (coaching, organisatie- en persoonlijke ontwikkeling). Zeer gedegen en zorgvuldig uitgewerkt. Het aanbevelen waard!


 • Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.